Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 8 октомври 2020 г.

Ремонт на перални в дъждовните дни

Застудя, заваля и за ден от лято стана есен в София. Моята сервизна работа не зависи от сезони или поредност на дните, защото извършвам ремонт на перални без почивен ден. Просто към чантата с инструменти добавям чадър, олекотен вариант, който замества бутилката с минерална вода, която нося в топлите дни. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на конвекторна печка,
Ремонт на перални

👉Ремонт на перални в неделния ден

Днес имах две перални, които поправих, а у дома ми донесоха конвекторни печки и блендер. Програмата ми е натоварена, не мога да се оплача от липса на работа, но това е резултат от дългогодишен трудов опит, умения, както и препоръки от благодарни клиенти. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на конвекторна печка,
Ремонт на конвекторна печка

👉Ремонт на перални и конвекторни печки

👉Ремонт на перални в София (неделна обява)

Можете да се свържете с инж. Станев в събота и неделя, защото е добър вариант да имате ремонтиран и работещ уред за пране, ако в делничните дни сте ангажирани до късно. 

Ремонт на перални в София по Ваша заявка в удобен ден. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на конвекторна печка,
Ремонт на перални в София

👉Ремонт на ключалка на пералня Fagor

👉Фейсбук - тук.👍👍

Защото заслужаваш повече. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар