Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 4 април 2016 г.

Ремонт на пералня, която не върти и смяна на четки на електромотор на пералня


Отново  забързан понеделник, а сервизният график на майстора за новата седмица започва с ремонт на перални. Понякога не усещам как отлитат дните, седмиците и месеците, улисан в ремонти на битова техника. Единствено дърветата край булеварда, разделящ Борово и Манастирски ливади, сменят окраската на листата, които в даден момент нерадостно падат по тротоара.


Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, майстор, Ремонт на перални в Борово, Ремонт на перални в Манастирски ливади, Ремонт на перални в Бели брези, Ремонт на перални в неделя, ремонт на битова техника,
Ремонт на перални в София


Ремонти на перални извършвах и в неделя, както и се заех със смяната на изгорял нагревател на фурна, който ще довърша по-късно, когато нов бъде закупен. Успешно приключих ремонта на електронните апарати за измерване на кръвно налягане, които поправих привечер у дома.

Единият ремонт на пералня днес е свързан със смяна на четките на електромотора на пералня. За този тип ремонт на перални е характерно, че понякога се налага обръщане на пералнята, а може да трябва да се извади и електромотора на пералнята - малка част от кухнята на майстора.

Снимка на разглобена четка на електромотор на пералня от фотоархива на майстора. 


Четка на електромотор на пералня, смяна на четки на пералня, ремонт на перални,
Четка на електромотор на пералня


Другия ремонт е свързан с оплакване, че пералнята просто спряла да върти. За мое щастие адресът на собствениците на неизправната пералня е в близост до Борово, а именно  в Бели брези. Няма да разнасям тежката чанта с инструменти за ремонт из половин София.


ремонт на перални,  майстор, пералнята не върти,  смяна на четки на пералня,  София, Борово, Манастирски ливади, Бели брези,
Помпа на пералня



Професионален ремонт на перални, фурни, печки, плотове, микровълнови, аспиратори, телевизори, диспозери по домовете. Инж. Станев извършва още квалифициран ремонт на по-дребна битова техника като прахосмукачки, ютии, кафемашини, котлони, сешоари, електрически кани, както и на медицински уреди като апарати за измерване на кръвно налягане. 


ремонт на перални, фурни, печки, плотове, микровълнови, аспиратори, телевизори, диспозери, прахосмукачки, майстор, кафемашини
Ремонт на апарати за кръвно налягане в София


Заложете на професионализма, опита и качеството.

инж. Станев

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар