Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 2 август 2016 г.

Ремонт на перални със счупена ключалка, разбита помпа и скъсан ремък в горещите дни на август

Ремонтът на пералните не спира и през горещите дни на новия месец. Пералните, които обслужвам сервизно по домовете в софийските квартали Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и в други столични райони, са с различни повреди и степен на неизправност. 


 по домовете, ремонт, техник,   Перални, сервиз, по домовете,Скъсан ремък на пералня,ключалки за  перални,програматори, ремъци, клапани,   майстор,помпа,
Ремонт на перални, печки, фурни, аспиратори, плотове


Ще посоча част от повредите на ремонтираните перални през последните няколко дни. 

Ремонт на пералня със счупена ключалка. 


  ключалки за  перални, Ключалка на люк, неправилно отваряне на люка,  блокировка,
Ремонт на пералня със счупена ключалка


Съществуват специфични модели ключалки за различните перални и се класират честите  повреди. Ключалките на люковете се чупят при неправилно отваряне на люка. Затова изчаквайте достатъчно дълго блокировката да отключи механизма в края на програмата.

Разбита помпа на пералня.


Ремонт на перални,ремонт на перални по домовете в София,перални по домовете, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в софия,  по домовете, ремонт, техник,   Перални,
Разбита помпа на пералня


В тези случаи се демонтира повредената помпа и се закупува  нова, която е от същия тип. 

Защо пералнята не изхвърля водата прочетете тук.

Скъсан ремък на пералня.


сервиз,  програматори, ремъци, клапани,   майстор,ремонт на перални по домовете в София,перални по домовете, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в софия,  по домовете, ремонт, техник,
Скъсан ремък на пералня


Тук  отново размерите са характерни за отделните марки и модели перални.

Инж. Станев извършва целоседмични ремонти на перални по домовете в София. Ако е възможно да планирате ремонта на неработещата пералня, е добре да запазите удобно време ден-два предварително, за да сте сигурни, че ще бъдете посетени на място и пералнята диагностицирана. Ремонтът се извършва в зависимост от налични резервни части по магазините и финансов резон от сервизната намеса. При по-стари и рядко разпространени модели перални е възможно да липсват необхдимите за ремонта части в търговската мрежа - например програматори, ремъци, клапани. Част от повредените елементи, позволяващи  външна техническа намеса,  могат да бъдат ремонтирани от майстора. 




Професионални ремонти на перални по индивидуална заявка и през август. 

Когато името работи за теб!





Няма коментари:

Публикуване на коментар