неделя, 5 юни 2016 г.

Техник за ремонт на перални и в почивни дни

Ремонтирам перални по домовете и в почивни дни, затова събота и неделя съм в движение. Обикновено през уикенда има доста търсения за техник, който да се отзове спешно, за да отвори пералня, която е блокирала или да поправи пералня, която не центрофугира, защото е попаднал дребен предмет, който пречи на пералнята да изхвърли водата и изплакването на прането не е възможно. 

В събота сменях изгоряла блокировка, ремонтирах проблем със студена спойка и сменях четки на електродвигател на пералня.  

Вижте как изглежда разглобена четка  на пералня, която съм снимал преди време, докато ремонтирах повредена пералня. 


, събота,  неделя, техник,    спешно, ремонт, перални, четки, четка на пералня
Разглобена четка на електромотор  на пералня


Ремонт на перални от добросъвестен техник с необходимата техническа подготовка и квалификация на място през цялата седмица е отличен вариант за жителите на София, които са заети през делничните дни, а се налага да ремонтират пералня или друг електроуред в дома си. Инж. Станев работи по предварително изготвен график, така че е хубаво да запазите час за ремонт предварително. 


техник,    неделя ,спешно,  пералнята блокира, пералнята не се отваря, поправя перални,   пералнята  не центрофугира,  предмет в пералнята, пералнята не изхвърля водата, пералнята не плакне, ремонт, перални,
Ремонт на  перални по домовете  в почивни дниКогато името говори за теб!
Няма коментари:

Публикуване на коментар