Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 25 ноември 2015 г.

Повреден мотор или програматор на перална машина (но не само) могат да се окажат причината за неработеща пералня

Повреден мотор или програматор на перална машина са сред възможните причини за неработеща пералня.




ремонт на перални в Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, център, София, неделя, по домовете, пералнята тече, пералнята не тръгва,ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови, ремонт на перални,

Снимка от дъждовния следобед, който завъши с гръмотевична буря. 


Днешният мрачен и сив ден,  под капките на ноемврийския дъжд, вървейки от автобусната спирка към дома си в Борово след три ремонта на перални, се подсетих за поправка на пералня, който не беше от най-сложните за мен като майстор с дългогодишен сервизен стаж.


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, сервиз битова битова техника, Борово, ремонт на печки, ремонт на микровълнови



Контрастно на значително лекия сервиз, който извърших в последствие, оплакванията обаче бяха сериозни и повредата изглеждаше сериозна на първо четене.

Собственикът на въпросната перална машина се обади разтревожено, че пералнята не центрофугира. 


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови


По време на диагностиката на място се оказа, че отказва да върти изобщо. Пералнята отказаше да пере нито на ниски обороти, нито на високи приемаше команда да центрофугира. 

Вариантът причината да бъде трудно изхвърляне на водата отпадна. Следваше да се провери за повреден мотор или повреден програматор. Оказа се, че проблемът идва от задържала четка в следствие на натрупан графитен прах. След почистване, моторът тръгна безпроблемно и пералната машина отново заработи нормално.

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови


Снимка на счупена гривна на люк на пералня Силтал



Ремонтът на пералнята приключи успешно и за относително кратко време. Собственикът бе доволен, че пералнята се размина по-тежка повреда или закупуването на нов уред за пране.


ремонт на пералня, ремонт на перални по домовете, техник перални, майстор, инж. Станев



Ако имате сходен проблем (и не само!) с пералната машина и търсите майстор за ремонт без да се налага да откачатe и транспортирате електроуреда, може да ме потърсите и в почивен ден.
===

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, сервиз битова техника, Борово, Манастирски ливади, Бели брези, Бъкстон




Професионализъм, опит, коректност.

Търсите майстор, получавате инженер.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе! :)


  Ремонт на перални, сервиз за битова техника, ремонт на печки, ремонт на микровълнови, ремонт на фурни,


Инж. Станев – професионални решения при ремонт на перални и друга битова техника по домовете, коректност в отношението, прецизност към всеки детайл, с внимание към сервизните проблеми.

Квалифицирани ремонти на перални и друга битова техника по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при наличие на свободен час в графика на техника, сервиз на битова техника от понеделник до неделя, включително в празнични дни.


Ремонт на перални: Счупена ключалка за люк на пералня 


  Ремонт на перални, сервиз за битова техника, ремонт на печки, ремонт на микровълнови, ремонт на фурни,



На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


Счупена ключалка за люк на пералня , ремонт на прахосмукачки, ютии, диспозери, фурни,



Извършвам ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, прахосмукачки, чопъри, тостери, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за ремонт на място по предварително договорено време.


Сервиз за битова техника в София



ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.




Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.


Вижте най-новото ми видео, което направих специално за вас само преди броени дни.


Ремонт на перални: Пералня с износена помпа






инж. Станев





Няма коментари:

Публикуване на коментар