Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 8 октомври 2015 г.

Ремонт на перални: Смяна на маншон (гумено уплътнение)

Октомври - по мокрите улици падат тежко кестени като несбъднати желания. Днес вали дъжд, градът сивее, а Витоша е скрита под дебелото мъгливо було. Не е от най-добрите за разходка дни, а за ремонт на перални времето е маловажен фактор. Прочетох в новините, че на Мусала (2925 м), най-високия връх на Балканите, вече е паднал първият сняг.

Ремонт на перални в София, дъжд, първи сняг, Витоша, сервиз за перални, сервиз за битова техника, бул. Т. Каблешков,


Снимката е правена в ранния следобед, преди дъждът да се усили. Добавих малко цвят, за да загуби леко депресарския изглед, който имаше бул. Т. Каблешков.


Сервиз за перални машини

Ремонт на перални, Сервиз за перални в Борово, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в събота и неделя,ремонт на печки


Ремонт на перални в София - качествени сервизни услуги по домовете по предварителна заявка от инж. Станев. 


Ремонт на перални: Смяна на маншон

Ремонт на перални, ремонт печки, Ремонт на перали в София, ремонт на перални по домовете,За приключване от вчера ме очаква смяна на маншон на перална машина. Трябваше да закупя маншон (уплътнител), защото те са различни  за различните марки и модели. Това означава, че първо трябва да махна повредения маншон и с него се тръгва по магазините за резервни части. 

Маншон на пералня трябва да се смени, когато е повреден механично. Получават се пукнатини, цепнатини или дупки; когато остареят се сцепват. Случва се да е прорязан от остър предмет, попаднал в барабана с дрехите. Най-често това  е метален предмет – например метален банел от сутиен. В зависимост от модела на сутиена, по ръба на чашките се  пришиват метални дъги, наречени банели, които имат естетическа функция, когато са на правилното място. Когато обаче не е, причинява проблеми първоначално на пералнята.

Ако маншонът изглежда така, вероятно е и причина за неприятна миризма от пералнята. 

ремонт на перални по домовете, ремонтр на перални в София, неприятна миризма от пералня


Признак за повреда на маншона е протичане на пералнята, когато е в работен режим. При ремонт на подобен проблем лесно се маха маншонът на пералната, но слагането не е толкова елементарно, колкото ни се иска да бъде. В добавка, цялата процедура е доста дълга.   Налага се да се отвори капакът отгоре, за да може се смени маншона. Този тип повреди при пералните машини не са толкова чести, колкото блокирането на люк,  повредена ключалка, запушен филтър или помпа например.


Разумен избор на ремонт на битова техника – без неизпълними или подвеждащи обещания, без множество различни имена или телефони, майсторът, от когото другите преписват нагло обяви и публикации, за да изглеждат значими в собствените си очи. 

ремонт на перални по домовете, ремонт на аспиратори, ремонт на фурни, пералнята тече, пералнята не се отваря,


Професионализъм, опит, коректност.

Търсите майстор, получавате инженер.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе! :)


Инж. Станев – професионални решения при ремонт на перални и друга битова техника по домовете, коректност в отношението, прецизност към всеки детайл, с внимание към сервизните проблеми.

Квалифицирани ремонти на перални и друга битова техника по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при наличие на свободен час в графика на техника, сервиз на битова техника от понеделник до неделя, включително в празнични дни.Ремонт на перални: Счупена ключалка за люк на пералня 

Ремонт на перални: по домовете, ремонт перални софия, пералнята тече, Счупена ключалка  на пералня
Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в София


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


Ремонт на перални: Счупена ключалка за люк на пералня АЕГ

Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в СофияИзвършвам ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, прахосмукачки, чопъри, тостери, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за ремонт на място по предварително договорено време.


Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в София


Сервиз за битова техника в София


Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в София


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.мотор-редуктор за микровълнова, магнетрон, диод,Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.


Видеоклип, който направих специално  за Вас:

Ремонт на перални по домовете: Ремонт на счупена гривна на люк на пералня Siltal


За този ремонт на пералня може да прочетете повече тукЕдинственият телефон за връзка с инж. Станев е тел. 0898 371028.
Няма коментари:

Публикуване на коментар