Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

Ремонт на плотове

Извършвам квалифициран професионален ремонт на стъклокерамични плотове по домовете. 

Смяна на изгорял ключ на керамичен плот

 изгорял ключ на керамичен плот, Смяна на изгорял ключ на керамичен плот,  повреди, керамични плотове,   неделя,  Сервиз, поправя,  ремонт, плот, инж. Станев, техник,
Ремонт на керамичен плот с изгорял ключ

Смяна на изгоряла плоча на плот

  Смяна на изгоряла плоча на плот, изгоряла плоча на плот повреди, керамични плотове,   неделя,  Сервиз, поправя,  ремонт, плот, инж. Станев, техник,
Ремонт на плот с изгоряла плоча

Ремонтирам различни повреди при керамичните плотове в удобен за Вас ден от понеделник до неделя. 
Сервизът на неработещите керамични плотове се извършва на място при наличие в магазиннатата мрежа на необходимите за ремонта резервни части или се поправят от инж. Станев, когато повредата позволява външна намеса на техническо лице.
Когато името работи за теб.Няма коментари:

Публикуване на коментар