Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 7 януари 2016 г.

"Пералнята не пълни с вода. Майсторе, ремонтира ли се тази повреда?"

"Пералнята не пълни с вода. Майсторе, ремонтира ли се тази повреда?"



Преди известно време семейство ме потърси за ремонт на пералня с оплакването, че електроуредът не се пълни с вода и спира да работи. Имаха малки деца и пералнята им беше крайно необходима. Интересуваха се доколко повредата е сериозна и би ли могла да бъде поправена или да инвестират в покупката на нова. Диагностиката на уреда бе наложителна, за да отговоря на запитванията им.


ремонт на перални, пералнята не пълни вода



На място първото, което проверих, бе цедката на маркуча за чистата вода. В нея имаше малко песъчинки и те не можеха да бъдат причината за спирането на водата. Явно беше, че проблемът се криеше на друго място. Откачих маркуча от крана и мистерията беше напълно разкрита. Парченце от стиропор се беше заклинило в отвора на тръбата и не позволяваше да се напълни пералнята. Отстраних го бързо, сглобих маркуча и пералнята отново бе в изправност и заработи като пушка. За техен късмет се разминаха с лесно отстраним проблем, който не изискваше допълнителни разходи по отстраняването. 




помпа на пералня, ключалка на пералня, блокировка,





Инж. Станев  предлага и извършва квалифициран профеионален  ремонт на различни марки и модели перални машини по домовете без почивен ден.



 ремонт на перални в София, майстор,  ремонт на перални, пералнята не пълни вода,



В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш,  ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на правилното място. 





Ремонт на перални, техник, перални, монтаж перални,   Ремонт на перални, счупена ключалка на пералня, люкът не се отваря



Единственото действие, което трябва да предприемете в подобни ситуации, е да се обадите на тел. 0898 371028, а сервизната дейност оставете на специалист.



Ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор, пусков клавиш,  ремонт на повредени платки


Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 


ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.



На снимката: Скъсан и нов ремък, който да смени негодния за употреба, за да бъде ремонтът на пералнята приключен успешно.  


ремонт на перални, смяна на ремък, скъсан ремък на пералня, майстор перални,



Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.


По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.


Сервиз за битова техника: Ремонт на вентилаторни печки (духалки) през зимния сезон


Ремонт на прахосмукачки,  ремонт на ютии, ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на прахосмукачки, ремонт на микровълнови, пералнята тече, майстор, сервиз, техник,



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


На снимката се вижда бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев, побелял от първия за този сезон сняг в София.


ремонт на перални по домовете в ели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София,

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони може да отправите на посочения тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.


Станете част от страницата във Фейсбук




сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,



Инж. Галин Станев

Качествен сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника по домовете без почивен ден в град София. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар