Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 18 октомври 2020 г.

Техник за ремонт на перални в октомврийската неделя

Обличам се, за да тръгна към адреса, който съм записал, за да ремонтирам пералнята на семейството, което ме потърси. Неделно утро е - леко хладно, но слънчево, типично октомврийско. След ободрителната чаша с топло кафе, приготвено от машината на кухненската маса и дежурната цигара на балкона, е време да тръгвам. Булевардът почива от делничния трафик, а Витоша радва погледа. Прекрасна неделя в София е днес!

Техник за перални, Ремонт на перални, Ремонт на перални в неделя, Счупена ключалка, Ключалка на пералня Fagor, Пералнята се заключи, Пералнята блокира,
Техник за ремонт на перални

👉Ремонт на перални в дъждовните дни

👉Ремонт на готварски печки и фурни в събота

Вчера ремонтирах основно печки и фурни, но пералните са най-често срещани в моя сервизен график в неделния ден. Обикновено получавам поръчки за заключени перални, неработещи центрофуги, ала не липсват и други повреди - уредът за пране не тръгва, е също много разпространен проблем, за който се свързват с мен. 

Счупената ключалка на люка на пералнята е чест виновник за блокиралия уред. На снимката виждате ключалка на пералня Fagor. 

Техник за перални, Ремонт на перални, Ремонт на перални в неделя, Счупена ключалка, Ключалка на пералня Fagor, Пералнята се заключи, Пералнята блокира,
Защо не отваря пералнята?

👉Ремонт на битова техника в слънчевата събота

👉Ремонт на стъклокерамичен плот Gorenje

Ремонт на перални в неделя и техник, който да реагира още същия ден от подаване на заявката, съвсем не е химерно начинание. 

👉Фейсбук - елате тук.👍👍

Защото заслужаваш повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар