Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 4 октомври 2020 г.

Ремонт на перални в неделния ден

 За ремонт на перални в неделния ден телефонът остава без промяна - 0898 371028. Свободните часове в сервизния график са ограничени, затова е препоръчително да не отлагате контакта с техник, който да се заеме с поправката на уреда за пране, като това ще се случи във Вашия дом. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в неделя, Пералнята блокира, Ключалка на пералня, Блокировка на пералня, Ремонт на пералня,
Ремонт на перални

👉Ремонт на перални с повредена платка и запушен филтър

👉Ремонт на заключени и неработещи перални

Спешно отваряне на блокирала пералня, което се случва, когато приключи програмата и се повреди ключалката или блокировката - инж. Станев очаква обажданията Ви. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в неделя, Пералнята блокира, Ключалка на пералня, Блокировка на пералня, Ремонт на пералня,
Пералнята блокира с дрехите - ключалката на люка е счупена

👉Ремонт на ключалка на пералня Fagor

👉Ремонт на перални и печки в София 

👉Фейсбук - тук.👍👍

Защото заслужаваш повече.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар