петък, 1 април 2016 г.

Ремонт на перални с изгорял нагревател и счупена ключалка, кафемашина и електронен апарат за измерване на кръвно налягане

Април започва с ремонт на перални и това определя деня на майстора като ден на пералните, които се нуждаят от ремонт по домовете. 

Ремонт на перални и още битова техника по домовете.


Ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на битова техника, майстор


Приятен и слънчев е първият ден от новия месец, а докато вървя към магазин за резервни части, за да закупя нагревател, който да замени изгорелия, си мисля за това колко бързо отлетяха първите три месеца от 2016. 

Нагревателят се случва да изгори. Тогава се нарушава работата на пералнята. Нагревател не се ремонтира, а се заменя с нов. Този тип повреда при пералните става сравнително рядко. 


Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални в София, ремонт на битова техника, майстор
Смяна на изгорял нагревател на пералняПри другата пералнята ремонтът се очертава класика в сервизния жанр - счупена ключалка на люка. Има възможност по нея да бъде извършена поправка и собствениците на неработещата пералня ще спестят малко разходи покрай отпадането на необходимостта от закупуването на нова ключалка. 


Ремонт на счупена ключалка на люк на пералняЗа десерт довечера ме очакват ремонт на кафемашина и електронен апарат за измерване на кръвно налягане, като медицинският уред е намигане към голямата ми любов - електрониката.


ремонт на кафемашини, ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на битова техника, майстор, ремонт на перални по домовете
Ремонт на апарати за кръвно наляганеПреди началото на почивните дни, към края на последния работен ден за седмицата бих искал да припомня, че ако се наложи ремонт на повредена пералня или друга битова техника, може да се свържете с инж. Станев на указания телефон и да запазите час за диагностика и ремонт на неработещи електроуреди за дома. 

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар