Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 25 април 2017 г.

Ремонт на пералня с износен графит на четките

Ремонтирах пералня с износен графит на четките на електродвигателя. Налагаше се смяна на четките, за да работи добре пералнята. В себе си имах подходящи за целите на ремонта нови четки, които поставих на мястото на старите и изхабени в пералнята. 

ремонт на перални,ремонт на перални в събота и неделя, сервиз перални, ремонт,
Четка на пералня

След приложената сервизна рокада пералнята, както се и очакваше, тръгна безпроблемно. Собствениците бяха доволни, че диагностицирах и отстраних повредата за отрицателно време, похвалиха чистата ми работа и ме увериха, че ще запазят контактите ми, за да се свържат отново в случай на необходимост от ремонт на друга битова техника. 

ремонт на перални,ремонт на перални в събота и неделя, сервиз перални, ремонт,
Четкодържатели

Виждате снимка на четкодържатели с графитни четки за пералня. 

Инж. Станев приема поръчки за ремонт на перални и друга битова техника и в събота и неделя. Когато името работи за теб. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар