Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 22 април 2017 г.

Ремонт на перални със скъсан ремък, счупена ключалка и счупен амортисьор

Ремонт на перални в София през променливото априлско време, когато в рамките на ден  сняг и студ сменят слънчевото небе, а докато се движа към адрес, където ме очакват да сменя скъсан ремък, ставам неволен свидетел на природните капризи. Преди ден-два посетих семейството в жк Мотописта и се оказа, че пералнята, издаваща нехарактерен шум, има скъсан ремък. Свалих скъсания и по неговата мярка намерих необходимия за ремонта на пералнята нов ремък в магазин за резервни части. 

Ремонт на перални в София, Ремонт на перални, перални, ремонт,сервиз,майстор, Ремонтирам перални, ремонт на битова техника, ремонт в събота и неделя, Инж. Станев,  поправя уреди,  сервизни услуги, майстор на перални,
Ремък за пералня

Не минава дълго преди да се свържат с мен, за да поправя пералня, която има счупена ключалка на люка. Когато  липсва моделът, който е нужен за ремонта, пускам в действие уменията си на опитен майстор и поправям ключалката, стига самата повреда да позволява техническа намеса, защото в много редки случаи това не е било възможно. 

 Манастирски ливади,  жк Мотописта,   Ремонт на перални в София, Ремонт на перални, перални, ремонт,сервиз,майстор, Ремонтирам перални, ремонт на битова техника, ремонт в събота и неделя, Инж. Станев,  поправя уреди,  сервизни услуги, майстор на перални,
Счупена ключалка за люк на пералня

Амортисьори на пералня, които са се повредили в следствие на системно претоварване. Налага се смяна на счупения амортисьор, който бе наличен в магазин за части на ул. Пиротска, където редовно пазарувам необходими части за ремонтите, които извършвам. В конкретния случай дамата от Манастирски ливади, вдъхновена от пролетното време, се заела със солидно домакинско почистване и съответно пране. Натъпкала пералнята почти до дупка с огромна завивка и резултатът не закъснял - амортисьорът се повредил. 

 Манастирски ливади,  жк Мотописта,   Ремонт на перални в София, Ремонт на перални, перални, ремонт,сервиз,майстор, Ремонтирам перални, ремонт на битова техника, ремонт в събота и неделя, Инж. Станев,  поправя уреди,  сервизни услуги, майстор на перални,
Амортисьори за пералня

Ремонтирам перални и друга битова техника, а в събота и неделя може да се свържете, ако през седмицата сте заети до късно. Инж. Станев поправя уреди в рамките на стандартното работно време, като цени Вашето време и предлага професионални сервизни услуги. 


                                 

Когато името работи за теб. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар