Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 19 април 2017 г.

Ремонт на пералня с изгорял бутон за включване и силова платка за управление на пералня в дъждовните априлски дни

След отминалите празници балансът в ремонтите между перални и друга битова техника се възстанови в полза на първите. Не секват обажданията с поръчки за извършване на ремонт на неработещи перални в домовете, а дъждовните априлски дни допринасят за работата да върви буквално по вода. Е, и повечко студ, нетипичен за този годишен сезон, особено през последните по-топли години. Зимните якета, добре изпрани в домашната пералня, отново заменят по-тънките пролетни дрешки, а чадърите са основен аксесоар за разходки из София. Ако не бяха цветчетата по клоните на плодните дръвчета, като нищо небето създава илюзия за предстояща зима. 

Не е никак странно, че вчера поправих две печки духалки - притиснати от студеното време, хората се нуждаят от тях. Котенцето идва и се гуши при нас под завивките - привилегия, резервирана за зимните нощи. 

Ремонтирах няколко перални от понеделник до днес. Част от повредите бяха свързани с изгорели блокировки, чорапчета и дребни предмети в помпите, смяна на четки на електродвигател, както и по-интересни повреди. 

 изгорели блокировки, чорапчета и дребни предмети в помпите, Ремонт на пералня с изгорял бутон за включване,  бутон за включване,   Ремонт на силова платка за управление на пералня, силова платка,ремонт на перални,
Ремонт на перални в София

Ремонт на пералня с изгорял бутон за включване. 

Инж. Станев,   ремонт на перални в дома, битова техника,   уред,  в дома,
Изгорял бутон за включване

Ремонт на силова платка за управление на пералня. Смених повредените елементи, за да може пералнята отново да работи нормално и да бъде използвана още време от собствениците, които живеят в Красно село. 

ремонт на  перални, ремонт на битова техника,    ремонт на неработещи перални в домовете,пералня, ремонт, Инж. Станев,   ремонт на перални в дома, битова техника,   уред,  в дома,
Силова платка на пералня

Инж. Станев извършва ремонт на перални и друга битова техника през цялата седмица. Може да запазите удобен ден, съобразен с плановете и ангажиментите Ви, за да бъде поправен неработещият уред в дома Ви. 




Когато името работи за теб. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар