Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 30 април 2017 г.

Ремонт на пералня Ariston със счупена ключалка на люка в Манастирски ливади

Беше мрачен ден, подобен на днешния, когато разтревожена дама ме потърси по телефона и сподели, че има проблем с пералнята. Метнах чантата с майсторския арсенал на рамо и тръгнах към съседния на Борово квартал Манастирски ливади. Беше късен следобед, бях приключил с посещенията на адреси за деня, поне така мислех до преди около половин час, и беше ред на повредените прахосмукачки, кафемашини и хлебопекарни, които бяха донесени за поправка при мен, но поех и това посещение за ремонт на пералня, като се има предвид близото местонахождение. 

Инж. Станев,  ремонт на  битова техника,  без почивен ден,ремонт на прахосмукачки, ремонт на кафемашини,ремонт на хлебопекарни,ремонт на ютия,ремонт на сешоар, майстор
Ремонт на битова техника в София

Счупената ключалка за люка на пералнята, марка Ariston, се оказа причина за тревогите на домакинята. Повредата, която тренираното ми око не пропусна, установих след бързата начална диагностика. Демонтирах ключалката и видях счупеното по нея.   

ремонт, пералня,    ремонт на перални, ремонт на перални в дома, ремонт на перални в София,ремонт на перални в Манастирски ливади,ремонт на перални в Борово,  ремонт на телевизор, ремонт на керамичен плот,
 Счупена ключалка за люк на пералня  Ariston

Необходимата ключалка за ремонта на пералнята бе налична в магазин за части и след като бе закупена,  последва прилежното й монтиране. Пералнята бе готова за експлоатация, а собственичката бе доволна. Тръгнах си оттам с ютия и сешоар за ремонт, които поправих и жената прибра на следващия ден в перфектно състояние. 

ремонт на телевизор, ремонт на керамичен плот,   Инж. Станев,  ремонт на  битова техника,  без почивен ден,ремонт на прахосмукачки, ремонт на кафемашини,ремонт на хлебопекарни,ремонт на ютия,ремонт на сешоар, перални, ремонт,
Ремонт на пералня със счупена ключалка

Ето какви асоциации за ремонт на перални пробуди в мен мрачното неделно небе над София в последния априлски ден за тази година, докато пиех сутрено кафенце на балкона с изглед към Витоша. По-късно имах ремонти на телевизор, пералня и керамичен плот

Инж. Станев извършва квалифициран ремонт на перални и друга битова техника без почивен ден.Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар