Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 9 април 2016 г.

Ремонт на перални в събота и неделя


Ремонт на перални в събота и неделяРемонт на перални в събота и неделяПочивните дни за повечето хора означават ремонти на перални и други електроуреди за мен. Пералните се използват интензивно от повечето домакинства в събота и неделя и логично има повече повреди при тях. Част от хората не могат да отсъстват от работа през седмицата и запазват  час за диагностика и ремонт на неработещата пералня в дома си. Тези причини обуславят по-натоварения график на сервизния техник, който ремонтира перални, печки, телевизори или аспиратори в София. 


Нова снимка на амортисьор със счупено ухо за пералня Whirlpool. Смених повредените амортисьори на пералнята с новички.ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, майстор за перални,
                                                 Смяна на амортисьори на пералняПри повреда на пералня, дори в неработни дни като събота или неделя, може да бъде ремонтираната дефектиралата пералня и то на място в дома Ви. Тази сервизна услуга, свързана с поправка на перални, се извършва от инж. Станев в София.  


Особено често срещани повреди при пералните, които съм ремонтирал, са счупена ключалка за люк на пералня, изгоряла блокировка, неизправна помпа - на снимката виждате сервизни трофеи на майстора. 


ремонт на перални по домовете
Счупена ключалка за люк на пералняЗа квалифициран и качествено осъществен ремонт на развалени перални, повредени аспиратори, печки или друга неизправна битова техника в София, както и по-дребни електроуреди (прахосмукачки, ютии, котлони, кафемашини, апарати за кръвно налягане, сешоари, тостери), може да разчитате на инж. Станев, който работи от понеделник до неделя. 


ремонт на прахосмукачки, ютии, котлони, кафемашини, сешоари, тостери
Ремонт на апарати за кръвно налягане


Ремонт на перални по домовете в събота и неделя - възпозвайте се от възможността да имате отново работеща пералня в почивните (и не само) дни. 


Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.


Моля, използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев. 

Когато името работи за теб!


Фейсбук страница
Няма коментари:

Публикуване на коментар