Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 22 април 2016 г.

Ремонт на перални в София в пролетния ден

Ремонт на перални в София в пролетния петък, а освен пералните ме очакват за ремонт сешоари, ютия и микровълнова. 


Ремонт на перални, печки, телевизори в София, ремонт на битова техника, сешоари, ютии, прахосмукачки,
Ремонт на битова техника,


Тих и слънчев петък, който зарежда делника на майстора с подобаващо настроение. Дори претъпканата с инструменти чанта не тежи като воденичен камък на рамото ми. Чувствам прилив на енергия и желание за работа - не е ли пролетта истинска вълшебница, способна да преобрази и скучния ден в приказен?!


Ремонт на перални, печки, телевизори в София от понеделник до неделя


Зеленеят клоните на дърветата, а в междублоковите градинки греят малки слънца - ярки глухарчета са изпъстрили като лъснати стари жълтици полянките. Красиво е и това рефлектира върху самочувствието и тонуса на повечето хора. Разминавам се с усмихнати млади дами, облечени в пъстри цветове. Дори мрачната продавачка на вестници в квартала се усмихна загадъчно на нещо нейно, подавайки билетче на момичето пред мен. 


Ремонт на перални в София, петък, ремонт на сешоари,ремонт на ютия, ремонт на  микровълнови, Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални , повреден електроуред, ремонт, пералня, печка, аспиратор, съдомиялна, диагностика,
Ремонт на перални, микровълнови, сешоари, ютии
Пролетта не намалява обема на работата ми, но определено прави ремонтите, които имам днес, да изглеждат по-леки и приятни. Ремонт на микровълнова печка, после перални, а за финал ще поправям сешоари и ютия. Дълъг, дълъг ден преди уикенда, изпълнен с много пролетно вдъхновение. 

Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в София. Офертата за ремонта на пералните е валидна  през цялата седмица. Услугата се извършва по следния начин – техникът посещава на място повредения електроуред за улеснение и удобство на собствениците на проблемната пералня, печка, аспиратор, съдомиялна… Следват диагностика и съответен ремонт.


Помпа на пералня - снимка от ремонт, който извърших преди време. Помпата беше разбита и поради това създаваше проблеми при режим на работа на пералнята. Помпа на пералня, Ремонт на перални в София, петък, ремонт на сешоари,ремонт на ютия, ремонт на  микровълнови, Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални ,  Ремонт на пералня със стотинки в помпата, помпа на пералня, стотинки в помпа на пералня, майстор, техник, инж. Станев,
Помпа на пералня


Ремонт на пералня със стотинки в помпата - един от ремонтите днес.  За щастие помпата не беше се повредила, а собствениците на пералнята получиха мотивация да проверяват старателно джобовете на дрехите за пране. 


Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар