Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 25 април 2016 г.

Ремонт на перални по домовете - пералня Fagor със счупена ключалка

Ремонт на перални по домовете


В началото на великденската седмица искам да се спра за кратко на ремонт на пералня, която беше със счупена ключалка на люка. 

Посетих на място собствениците на повредената пералня, свалих ключалката след диагностициране на неизправността. 


ремонт на ключалка на пералня,
Ремонт на перални по домовете


Пералнята, по която извърших ремонта, беше марка Fagor. 

Представям снимка на счупената ключалка на пералнята. Взех ключалката с мен, за да я поправя при мен, където разполагам с по-специфични инструменти, които не нося със себе си по разбираеми причини. 


ремонт на ключалка на пералня, ремонт на перални , ремонт на ключалка на пералня,счупена ключалка на пералнята, счупената ключалка на пералня Fagor, пералня Fagor,ремонт на  пералня Fagor, ремонт на пералня със счупена ключалка на люка,
Счупена ключалка на пералня Fagor


След извършения от мен успешен ремонт по ключалката на пералнята, тя отново беш в добро състояние, пасна на мястото си при монтажа обратно и пералнята заработи нормално за радост на собствениците си. 


ремонт на перални,счупена ключалка на пералня Fagor, пералня Fagor,ремонт на  пералня Fagor,ремонт на пералня със счупена ключалка на люка,
Ремонт на счупена ключалка на пералня FagorРемонтирам ключалки на перални, ако този модел отсъства в магазините. В този случай се падаше неделя, а пералнята беше необходима на собствениците си, които имаха малки близначета, така че нуждата от чисти дрехи се умножаваше спешно по две. 


Ремонт на перални в София може да запазите през цялата седмица на контактния телефон. 

Ремонтирам перални по домовете и предоставям качествени сервизни услуги, свързани с ремонт и поддръжка на битова техника. 

При необходимост от ремонт на неработеща печка или фурна помощ потърсете тук

 Защо пералнята не изхвъря водата може да разберете тук


Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Заложете на професионализма, натрупания опит и качеството при ремонтите.

Използвайте посочения телефонен номер за връзка с инж. Станев.

Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар