Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 26 януари 2016 г.

Ремонт на пералня Канди с горно зареждане с износена помпа

Ремонт на пералня Канди с горно зареждане и последваща  смяна на помпата, която не изхвърляше водата.

Виждате снимка на пералня Candy с предно зареждане от друг ремонт, извършен от мен преди известно време. 


ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете, майстор перални, сервиз


Извърших смяна на износена помпа, която се бе  амортизирала в резултат на многогодишната употреба на пералнята. Помпата на пералнята не изхвърляше водата и така работният режим на електроуреда за бита бе нарушен. 

Налагаше се помпата да се смени, тъй като  лагерните втулки бяха износени и създаваха проблем за нормалното функциониране на пералнята и невъзможност да се довърши започнатата програма. 


Публикувам две снимки на неизправната и износена помпа:


ремонт на перални в София,  ремонт на перални по домовете, майстор перални, сервизРазглобената от инж. Станев помпа на пералнята, която отказваше да изхвърли водата. 

помпа на пералня, пералнята не изхвърля водата,

 професионален ремонт на перални, печки, телевизори
Когато името работи за теб!

Инж. Станев - професионален ремонт на перални, печки, телевизори с посещение на адрес в София в удобно за Вас време от понеделник до неделя. 

За контакт с майстора: тел. 0898 371028


Фейсбук страница - тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар