Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 1 януари 2016 г.

Ремонт на перални: Честита Нова 2016 година!

Честита Нова 2016 година! 

Нека всяко добро желание стане реалност, да бъдем здрави и успешни, да се радваме на благополучие и любов!

ремонт на перални по домовете, перални, печки, фурни, микровълнови




инж. Галин Станев

Професионални ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. 

Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

Професионални ремонти на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери,София


Ремонт на битова техника по домовете в София - практични и адекватни решения за отстраняване на повреди при електроуреди за дома и персонална грижа.

Професионални сервизни услуги в случаи като:

Когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, възможен е и ремонт на повредени платки.

ремонт на перални по домовете, ремонт на перални


Ремонт на битова техника по домовете без почивен ден. Може да запазите час за посещение и ремонт на повредени перални машини, неработещи печки, фурни, микровълнови, телевизори на тел. 0898 371028.













Няма коментари:

Публикуване на коментар