Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 13 януари 2016 г.

Ремонт на счупена ключалка за люк на пералня Indesit


Ремонт на перални в София


Ремонтирах неотдавна пералня Indesit, чиято ключалка за люка бе счупена. На снимката може да видите отремонтираната от майстора ключалка. Ремонт на перални по домовете в София, Ремонт на перални по домовете,  ремонт на перални,

Ремонт на перални по домовете - счупена ключалка за люк на пералня. Снимки от ремонти на други повредени ключалки са налични в по-стари (спрямо днешна дата) публикации в блога.Счупените ключалки за люковете на пералните са сред най-често срещаните повреди при пералните машини. Ключалките за люковете на перални се повреждат в можеството случаи при неправилно отваряне  на люка, когато не се изчаква блокировката да отключи механизма в края на програмата. Най-често  се чупи лостовата система на ключалката на пералня. В търговската мрежа се продават комплекти, включващи дръжката, палеца, осите и пружините. Различният дизайн на люка при различните марки и модели перални определя разнообразието на ключалки - те бимат специфична форма, големина и други характерни детайли. Обикновено се налага посещение за демонтаж на повредената ключалка, закупуването на съответната ключалка, като се сравнява със старата и  последващ монтаж на новата. 

В случаите, когато ключалката липсва в търговската мрежа и самата повреда позволява, извършвам ремонт на лостовата система. 


 Ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, Ремонт на перални в събота и неделяКачество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

Квалифициран ремонт на битова техника по домовете, извършван също в събота и неделя. 
Ремонт на перални по домовете

В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.


Ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи,  пералнята тече,  пералнята не центрофугира,  пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш, ремонт на повредени платки


Единственото действие, което трябва да предприемете в подобни ситуации, е да се обадите на тел. 0898 371028, а сервизната дейност поверете на опитните ръце на специалист.


Видеоклип от мой ремонт на пералня с износена помпа. 

Ремонт на перални - инж. Станев


Професионален сервиз за битова техника без почивен ден.


Ремонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи,  пералнята тече,  пералнята не центрофугира,  пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш, ремонт на повредени платкиСервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва. По-подробна информация може да прочетете тук


Ремонт на прахосмукачки, ютии, вентилаторни печки (духалки).


 ремонт на ютии, сервиз за битова техника,Ремонт на вентилаторни печки (духалки)Обслужвани райони

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

На снимката се вижда столичния бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев. 


ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на фурни, ремонт на аспиратори Бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев,


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони може да отправите на посочения тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За повече инфо за различни от перални ремонти надникнете тук или заповядайте във Фейсбук страницата на майстора.


Инж. СтаневРемонт на перални, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи,  пералнята тече,  пералнята не центрофугира,  пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш, ремонт на повредени платки
За контакт с майстора – тел. 0898 371028

Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори през 2016.Няма коментари:

Публикуване на коментар