Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 1 февруари 2016 г.

Пишман майстор наводнява кухня в опит да ремонтира пералня - случка от хрониките на майстора

Пишман майстор наводнява кухня в опит да ремонтира пералня

Втория месец за годината започва с ремонти на перални, като  за момента сервизният график се спазва. Нов месец, нова седмица, нови ремонти, но майсторът, който поправя неизправните електроуреди, остава без промяна. 


Ремонт на перални, майстор,Ремонт на перални в СофияДнес ще разкажа история от практиката ми на сервизен майстор, свързана с един от многобройните ремонти на перални машини по домовете. Преди време млада дама ме потърси с оплакване, че  пералнята прокапала от филтъра. 


На снимката  виждате филтър на пералня.


Ремонт на перални, майстор,Ремонт на перални в София, ремонт на перални по домовете


Жената извикала вуйчо си, който имал стабилен имидж на техник пред близките си. Той ловко извадил уплътнителя на филтъра, видял, че на едно място е смачкан. Пратил я да купи друг. След доста обиколки из магазините, собственичката на повредената пералня купила нов, сложили го, обаче този път освен от филтъра, текнала вода и отзад от пералнята. Вуйчото дръпнал пералнята, изказал компетентно мнение, че течът не е от маркучите, наместил я обратно и пуснал електроуреда. Последвало поредното наводнение. Вуйчото все пак решил, че е крайно време да се откаже от самодейния ремонт и посъветвал да потърси майстор, който да отстрани повредата. Така попаднали на мен.  

Ремонт на перални по домовете

На място отворих уплътнителя. Новият уплътнител, пробутан на неразбиращата от технически характеристики и параметри собственичка на повредената пералня, не ставаше - беше по-голям от необходимото. Преработих стария уплътнител и го поставих на мястото му. Попитах дали маркучите са на място, тя съобщи, че вуйчото ги проверил и били наред. Пуснах пералнята и водата протече по пода. Като погледнах отзад, се оказа, че маркучът не беше вкаран в мръсния канал. Белята бе поправена, а кухнята отново забърсана. 

Гледка към Витоша от балкона на майстора в ж.к. Борово.


Ремонт на перални, майстор,Ремонт на перални в София, ремонт на перални по домоветеМного често общите технически умения съвсем не са достатъчни, за да се ремонтира повредена пералня, дори проблемът да не е от най-сериозните. Ремонт на перални, майстор,Ремонт на перални в София, ремонт на перални по домовете


Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!

Така отминават дните на майсторакойто може да поправи всичко, което подлежи на сервиз и е ценово обосновано да бъде поправено или сменено със съответната нова част - изпълнени с ремонти на перални, микровълнови, печки, фурни, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника и електроника.

За допълнителна информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове. Включете се в страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете ъпдейтнати за последните новини покрай майстора и текущата сервизна дейност и дневна натовареност.


ремонти на перални, микровълнови, печки, фурни, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, диспозери и друга битова техника и електроника.

Инж. Галин Станев

За контакт: тел. 0898 371028
Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар