Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 26 януари 2017 г.

Смяна ка счупена ключалка и скъсан ремък на перални, ремонт на захранващ блок на LCD телевизор и кафемашина

Ремонти на две перални и телевизор, които извърших в зимния ден, след което с бодра крачка - доколкото позволяваше снежната покривка по все още непочистените софийски улици - се запътих от квартал Бъкстон към Борово, за да приема за поправка кафемашина. 

Ремонтите на перални бяха стандартни - ключалка, която се беше счупила и не ставаше за нищо и скъсан ремък. В двата случая се закупиха нова ключалка и ремък, за да тръгнат отново пералните. 

 Ремонти на перални,Ремонти на перални в дома,Ремонти, перални, ключалка, счупена ключалка, скъсан ремък, ремък, смяна на ремък на пералня,
Счупена ключалка на пералня

Извърших и ремонт на захранващ блок на 32' LCD телевизор Samsung. Ето снимка на захранващия блок на телевизора, преди майсторски да сменя повредените елементи:

 ремонт на захранващ блок на 32' LCD телевизор Samsung, захранващ блок на телевизор,LCD телевизор, ремонт на телевизор, телевизор,  квартал Бъкстон, Борово,  поправка,
 Ремонт на захранващ блок на  LCD телевизор

Взех кафемашината от собственика, който бе дошъл от Красно село, за да я донесе, за да бъде ремонтирана, след установяване на повредата. 


майстор, ремонт, поправка, в дома,борово,
Ремонт на кафемашина

Прибрах се у дома, преоблякох се с домашни дрехи, дневните чорапи и блуза отидоха скоропостижно в пералнята, за да чакат ред за пране, след това включих моята кафемашинка, за да направя чаша горещо кафе и да се освежа след края на работния ден. 

Ремонт на перални и телевизори в дома от инж. Станев - качествен сервиз в София без почивен ден. 
Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар