Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 1 февруари 2017 г.

Ремонт на пералня с повреден клапан

Ремонт на пералня с повреден клапан, който извърших неотдавна.

 Клапан,  пералня, наводнение,   пералнята не работи,  техник, сменя на клапан,   Инж. Станев,  ремонтира перални в дома,  сервиз,   в събота и неделя, ремонт,
Двоен клапан на пералня

Клапанът пуска водата в пералнята. Ако се повреди, има два варианта - става наводнение или няма да работи пералнята. Необходим е техник, който да установи точната повреда. За да се смени клапанът, трябва да се отвори пералнята.

Инж. Станев ремонтира перални в дома, като извършва сервиз и в събота и неделя. 



Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар