Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Ремонт на перални със счупени ключалки и повредени помпи в снежния четвъртък

Снежен четвъртък над София - истинска бяла приказка от отминалите детски спомени. Обиколки из побелелите столични улици, за да ремонтирам перални в дома на собствениците им. Майсторски се крепя върху пътечките, балансирайки чантата, натоварена с инструменти за всевъзможни сервизни ситуации. Денят беше зает единствено с ремонти на този електроуред - пералната машина. 

Специализиран ремонт на перални в София,  инж. Станев,   сервизен техник, техник, сервиз,  Професионален сервиз за битова техника,   на място,
Ремонт на битова техника в снежна София

Справих се с ремонта на пералня, която имаше повредена ключалка. На снимката може да видите счупена ключалка на пералня Crown, а формата й спада към по-нестандартните ключалки.

  ремонтирам перални в дома, ремонт на перални в София,ремонт на перални, ремонт на перални в дома,    ремонти, електроуред,  перална машина,  майстор,
Счупена ключалка на пералня Crown

Ремонтирам перални с всевъзможни повреди, но почти няма ден да не се наложи смяна на ключалка за люк или помпа, която е неизправна и не позволява водата да бъде изхвърлена и съответно да приключи нормалният работен цикъл. 

ремонтирам перални в дома, ремонт на перални в София,ремонт на перални, ремонт на перални в дома,    ремонти, електроуред,  перална машина,  майстор,      ремонт на пералня,
Ремонт на пералня с повредена помпа

Специализиран ремонт на перални в София, извършван ежедневно от инж. Станев - дългогодишен сервизен техник, който подхожда с отговорност и коректност към всяка нова задача от графика с ремонти. Професионален сервиз за битова техника  на място във Вашия дом. 




Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар