Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 18 декември 2022 г.

Ремонт на пералня, която бърка програмите

 Наближават коледните празници и усещането за дом, изпълнен с уют и топлина, все по-осезаемо се настанява в душата. До края на другата работна седмица все още можете да се възползвате от възможността да ремонтирате повредените перални, печки или аспиратори. 

Ремонт на пералня, Пералнята бърка програмите, Майстор перални, Ремонт на перални,
Ремонт на пералня, която бърка програмите

👉Майстор за ремонт на ключалка на пералня преди Коледа

👉Ремонт на платка на аспиратор

👉Ремонт на пералня в дъждовния ден

Днес публикувам снимка от ремонт на пералня, която бъркаше програмите. Не спадаше към лесните ремонти, но в крайна сметка работата на майстора се увенча с успех, а собствениците на уреда за пране изразиха благодарността си многократно. 

Покупките на нови уреди в повечето случаи са свързани с непредвидени разходи и е добре, когато поне отчасти могат да бъдат избегнати. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар