Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 11 декември 2022 г.

Майстор за ремонт на ключалка на пералня преди Коледа

 С наближаването на коледните празници при мен подобно на снежинки валят заявки за ремонт на перални, стъклокерамични плотове, аспиратори, конвекторни печки. Верятно хората желаят да посрещнат зимните празници в спокоен и уютен дом с работещи електроуреди. 

При пералните, които ремонтирам, има много счупени ключалки, които възпрепятстват работата на уредите за пране. В днешната публикация ще споделя още една счупена ключалка на люк на пералня, която в последствие поправих. 

Майстор за ремонт на перални, Ремонт на перални, Ремонт на ключалка на пералня, Пералнята блокира,
Майстор за ремонт на перални

👉Майстор техник ремонтира ключалка на блокирала пералня

👉Ремонт на електрическа пила за нокти (маникюр)

👉Ремонт на конвекторна печка с повреден термостат

В неделните дни получавам най-много заявки за блокирали перални, при които повредата се дължи именно на дефектирали ключалки или повредени блокировки, но за тях ще стане дума в друга публикация в блога. По спомен марката на пералнята беше Fagor.

Майстор за ремонт на перални по домовете в София през декември - време е да се погрижите за доброто състояние на битовите уреди вкъщи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар