Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 4 февруари 2022 г.

Майстор за смяна на скъсан ремък на пералня

 Майстор за смяна на скъсан ремък на пералня търсеше приятна госпожа на достолепна възраст. В началото тя не знаеше каква беше повредата на уреда за пране, но след диагностиката проблемът се изясни, а не след дълго и беше отстранен.  

Смяна на скъсан ремък на пералня, Ремонт на перални,
Ремонт на пералня със скъсан ремък

👉Майстор за ремонт на счупена ключалка на пералня


👉Ремонт на бяла техника

Важното беше да се намери ремък който точно да отговаря на размерите на скъсания, за да може да приключи ремонтът на пералнята. Случвало се е да липсват подходящи ремъци, особено за по-стари модели перални, което води до невъзможност за отстраняване на проблема. Като цяло този ремонт на е тежък, но има своите характерни особености. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар