Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 20 февруари 2022 г.

Майстор техник за ремонт на перални

 Майстор техник за ремонт на перални

Неделните дни са посветени на дома и семейството, затова и често ме търсят с молба за ремонт на повредена пералня. Обикновено става въпрос за уреди за пране, които са блокирали и не отключват след приключване на зададените команди. 
Майстор техник, ремонт на перални,
Майстор техник за ремонт на перални

Отзовавам се, когато имам свободен час в графика или нямам дребни уреди, донесени за ремонт при мен. Все още е студено времето и имам доста поръчки за поправка на отоплителни печки. 

Други чести повреди при пералните в неделя, за които получавам запитвания, са свързани с неизправна центрофуга и водата, която не е изхвърлена, а остава вътре. 




Вие търсите ли майстор техник, който да ремонтира пералнята в неделя или друг ден през седмицата? Обадете се днес, ако отговорът е положителен.






Няма коментари:

Публикуване на коментар