Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 24 ноември 2016 г.

Ремонт на пералня със счупена гривна за люк

Ремонтирал съм перални с различни неизправности, като често ме търсят за счупени ключалки, блокирали люкове, протекли или бъркащи програмите перални. 

Преди месец-два се случи да  ремонтирам пералня, която имаше счупена гривна на люка.  Ето как изглеждаше преди да се заема с поправката:


Ремонт, перални, неизправности, счупени ключалки, блокирали люкове, пералнята тече, бърка програмите,   ремонт на пералня,
Счупена гривна на люк на пералня 

 счупена гривна на люка,  поправка,  повредена гривна,   сервизна практика, сервиз,  ремонтирана пералня, Indesit,
Счупена гривна за люк

След демонтажа на повредената гривна пристъпих към ремонта, като вкарах в употреба набор от инструменти и умения на майстор, придобити в процеса на дългогодишната ми сервизна практика. 


счупена гривна на люка,  поправка,  повредена гривна,   сервизна практика, сервиз,  ремонтирана пералня, Indesit,   събота, неделя,  заявка, ремонт, перални,
Ремонтирана гривна за люк на пералня Indesit

Резултатът след ремонта ме удовлетвори, като собствениците също бяха доволни, защото пералнята работеше и можеше да се използва за пране на замърсените дрехи. 

Да добавя, че ремонтираната пералня бе Indesit. 

Видео от друг сходен ремонт, извършен от инж. Станев:

      👉Ремонтът на пералните извършвам в дома, работя в събота и неделя по Ваша заявка. 

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар