Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 18 ноември 2016 г.

Ремонт на пералня Bosch със счупена ключалка на люка

Ремонт на перални с особено разпространени неизправности при тях са счупените ключалки за люка. Обикновено ключалките се повреждат, ако се борави невнимателно с тях. Развалените ключалки се заменят с новозакупени, но щом не се намерят в магазините за резервни части и когато повредата позволява, ги ремонтирам.

Когато ме потърсиха за ремонт на пералня  Bosch, проблемът се оказа такъв - ключалката се беше счупила. Пералнята бе доста старичка и се наложи да пусна в действие по-специфични умения на майстор. 

Ремонтът на ключалката излезе сполучлив и пералнята бе годна за употреба. 

Снимки на счупената и след това ремонтираната ключалка за люка на пералнята. 


Ремонт на ключалка, ключалка за люк на пералня,   неделя,       ремонт на перални в дома,    в дома, Ремонт на перални, ремонт, люк,
Счупена ключалка за пералня  Bosch

  счупена ключалка за люк,   ключалка, ремонтирам,   ремонт на пералня  Bosch, Пералня, майстор,
Ремонт на пералня със счупена ключалка

Специализиран ремонт на перални в дома от понеделник до неделя


 счупена ключалка за люк,   ключалка, ремонтирам,   ремонт на пералня  Bosch, Пералня, майстор,   Ремонт на ключалка, ключалка за люк на пералня,   неделя,       ремонт на перални в дома,
 Ремонт на перални в дома - инж. Станев


Когато името работи за теб. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар