Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 9 юни 2023 г.

Ремонт на пералня с повредена ключалка в юнския петък

 Ремонт на пералня с повредена ключалка в юнския петък

Приятно юнско слънце съпътства работните ми ангажименти, свързани с ремонт на неизправни електроуреди. Топлото време радваше зажаднялата ми за лято душа, докато се връщах от ремонт на пералня днес. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Пералнята не отваря, Пералнята блокира, Ремонт на ключалка на пералня, Как да извадя дрехите от пералнята,
Ремонт нна ключалка на пералня

👉Ремонт на силова платка на пералня Indesit

👉Ремонт на кухненски чопър

👉Ремонт на аспиратори

Виждате снимка на люка на пералнята, която беше ремонтирана. Проблемът беше, че пералнята блокирала, дрехите останали вътре, ключалката се счупила, а резултатът - пералнята не беше в състояние, годно за експлоатация.

Наложи се да се поправи повредената ключалка на люка на пералнята, която бях свалил предварително и след извършения ремонт монтирах обратно на позицията й. Преди известно време на същата пералня сменях помпата и собствениците, останали доволни от работата ми, бяха запазили контакта с мен. 

Може би ще е полезно да напомня за живеещите в София, на които се налага да търсят майстор техник, че ремонтирам перални и друга битова техника в събота и неделя включително. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар