Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

сряда, 12 април 2023 г.

Майстор техник за ремонт на перални в София

 Майстор техник за ремонт на перални в София

Вижте кратко видео от ремонти на перални, които съм извършил в пролетна София, макар градусите да не са типични за този сезон. 

Майстор техник за ремонт на перални, Ремонт на перални, Ремонт на перални в София,
 Ремонт на перални в София

👉Ремонт на перални в дните около Цветница

👉Майстор техник извършва ремонт на електроуреди преди Великден

👉Майстор техник за ремонт на пералня, която не включва

Бих желал да ннапомня, че все още има свободни часове в сервизния график и ако се нуждаете от майстор техник, който да поправи уреда за пране, готварска печка или фурна, все още можете да се възползвате от предложението. 



На Великден ремонти на електроуреди няма да бъдат извършвани, майсторът тачи християнските празници. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар