Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 14 декември 2021 г.

Ремонт на платка на пералня

 Ремонт на платка на пералня

Платката беше неизправна и ми я донесоха за ремонт. Бях се върнал от посещение на адрес и бързах да приключа с платката, защото имах и дребни уреди за поправка. 

Ремонт на платка на пералня, Ремонт на пералня, Ремонт на платка,
 Ремонт на платка на пералня

Беше мрачен декемврийски ден, студено и валеше дъжд, който оставяше едно тъжно усещане в душата, нямащо нищо общо с предпразничното настроение. Добрата новина беше, че успях да се справя с ремонта на платката за кратко време, като смених изгорели елементи. Пералнята беше в изправно състояние след ремонта. 

Прочетете още статии за други ремонти на перални:

👉Неделен ремонт на перални

👉Ремонт на перални през декември

👉Ремонт на перални

👉Пералнята блокира



Няма коментари:

Публикуване на коментар