Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 16 юли 2021 г.

Ремонт на перални в горещите почивни дни

Горещо юлско време, идеално време за плаж. При мен, защото се занимавам с ремонт на перални и други електроуреди, ситуацията е по-различна. Предстои уикенд, а това е времето, когато получавам повече заявки за ремонт на перални. Можете да запазите удобен час за посещение за предстоящите почивни дни, ако се налага майстор да ремонтира пералнята в дома Ви. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Счупена ключалка на пералня, Центрофуга, Пералнята не тръгва, Пералнята не отваря,
Ремонт на перални в събота и неделя

👉Ако пералнята не върти, време е за смяна на графитните четки

👉Ремонт на платка на аспиратор

👉Ремонт на пералня, която не върти в един следобед с аромат на липов цвят

Най-честите повреди по уредите за пране в събота и неделя са за перални, които не отключат, не тръгват или центрофугата не работи. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Счупена ключалка на пералня, Центрофуга, Пералнята не тръгва, Пералнята не отваря,
Пералнята не отваря

👉Ремонт на перални през юли

Обадете се още днес и запазете час за диагностика и ремонт на неработещите перални. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар