Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 29 май 2018 г.

Ремонт на перални в районите около Борово


През целия ден тичах по задачи, свързани с ремонт на перални с различни повреди. Въпреки че адресите бяха все в райони, разположени около Борово, придвижването между тях изконсумира значителна част от деня ми. 

ремонт на перални, ремонт на пералня, ремонт на перални в Борово,ремонти, перални,   счупена ключалка, люк, уред, пералня,   скъсан ремък на пералня,    програматор,    пералнята бърка програмите,
Ремонт на перални

В края на деня, доволно уморен, преглеждам новините в интернет, докато на печката на балкона тихо къкри супичка. Ухае приятно и доливам малко вода, като не забравям да завъртяключа, за да регулирам температурата на котлона до желаната. 

Ремонт на битова техника (видео)


Да се върна на темата с ремонтите на перални. Вторник не мина без обичайната счупена ключалка на люка на уреда за пране, който поправих.  

ключалка, ремонт на перални, ремонт на пералня, ремонт на перални в Борово,ремонти, перални,   счупена ключалка, люк,
Ремонт на счупена ключалка на пералня

Ремонт на перални Ariston (видео)


Днес също имах скъсан ремък на пералня, който трябваше а сменя с нов, като успях да го закупя  и поставя на уреда.

ремък, ремонт на перални, ремонт на пералня, ремонт на перални в Борово,ремонти, уред, пералня,   скъсан ремък на пералня,
Смяна на скъсан ремък на пералня

Пералня, на която програматорът беше повреден, също влизаше в списъка ми със задачи. За съжаление в последните години
 резервни части и програматори вече не се произвеждат, като са заменени от еднодискови селектори и потенциометри, което прави ремонта невъзможен в повечето случаи. 

ремонт на перални, ремонт на пералня, ремонт на перални в Борово,ремонти, перални,   счупена ключалка, люк, уред, пералня,   скъсан ремък на пералня,    програматор,    пералнята бърка програмите,
Повреден програматор


Когато пералнята бърка програмите, дали не е повреден програматорът?


Работя през цялата седмица и ако има проблем с пералнята, можете да заявите удобен ден за ремонта й. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар