Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 25 септември 2017 г.

Ремонт на пералня Daewoo със счупена ключалка

Показвам нова снимка от ремонт на пералня Daewoo със счупена ключалка, който извърших в началото на месеца. В този случай повредената част на пералнята, която трябваше да бъде сменена, бе налична в столичен магазин за резервни части. След закупуването на частта последва смяната на повредения елемент, а монтирането на ключалката обратно на позицията й постави финал на ремонта на пералнята. 

Вижте снимка на счупената и новозакупената ключалка за люк, необходима за ремонта на пералнята. 

 ремонт на пералня Daewoo със счупена ключалка, ремонт на пералня Daewoo ,  пералня, ключалка,  ремонт на пералня, перални,счупена ключалка на пералня,люк,  ключалка за люк,  ремонт,  пералня, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални,  по домовете,  Инж. Станев,  ремонт на перални по домовете в София,  сервиз,  техник,
Ремонт на перални

Инж. Станев ремонтира перални по домовете в София през цялата седмица. Добре е да запазите час предварително, защото обикновено сервизния график на техника не позволява приемането на нови адреси за деня, освен ако отпадне някой ангажимент или даден ремонт не приключи значително по-бързо от предвиденото. 

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар