Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

неделя, 18 декември 2016 г.

Ремонт на печки, фурни и перални през късите декемврийски дни


Ремонт на печки, фурни, микровълнови и перални през най-късите дни на годината.  Декември е пълен не само с празници, но и с многобройни заявки за сервиз на битова техника по домовете.

 перални, керамичен плот, фурни , микровълнова ,  изгоряла плоча на стъклокерамичен плот,  Ремонт на микровълнова фурна,  изгорели реотани на фурни,  Ремонтирах перални, неработеща центрофуга, повредена помпа, четки, маншон, счупени ключалки на люк,
Ремонт на печки, фурни и перални

През седмицата, която вече приключи, извърших ремонт на перални, керамичен плот, фурни и микровълнова. 

сервиз на битова техника, по домовете,   перални, керамичен плот, фурни , микровълнова ,  изгоряла плоча на стъклокерамичен плот,  Ремонт на микровълнова фурна,  изгорели реотани на фурни, майстор, сервиз, плот, поправка,
Ремонт на керамичен плот

Смених изгоряла плоча на стъклокерамичен плот. 

Ремонтирах микровълнова фурна, която не искаше да тръгва.

микровълновата не тръгва, битова техника, ремонт, сервиз на битова техника, по домовете,   перални, керамичен плот, фурни , микровълнова ,  изгоряла плоча на стъклокерамичен плот,  Ремонт на микровълнова фурна,  изгорели реотани на фурни, по домовете,
Ремонт на микровълнови в София

Смених и няколко изгорели реотани на фурни. 


 Професионален ремонт на битова техника,  на място, неделя, Сервиз, по домовете, майстор, фурна, нагревател,
Изгорял реотан на фурна

Ремонтирах перални с неработеща центрофуга, повредена помпа, смянях четки и маншон,  счупени ключалки на люка и отстранявах други неизправности.


 Ремонтира перални, неработеща центрофуга, повредена помпа, четки, маншон, счупени ключалки на люк, майстор, ремонт, перални, София, сервиз,
Ремонт на перални в неделя

Професионален ремонт на битова техника идва на място във Вашия дом от понеделник до неделя. Сервизните услуги се извършват по предварително договорен ден и час.

По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, кафемашини, хлебопекарни, апарати за кръвно, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите. 
Квалифицирани ремонтни услуги, свързани с поправка на перални, печки, фурни, плотове, котлони, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, мелници за органични отпадъци (диспозери) в София броени дни преди края на декември и с него - 2016. 

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар