Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 12 юли 2016 г.

Ремонт на електронен блок (платка) на пералня Zanussi

Ремонт на перални - специализирана сервизна услуга, която инж. Станев предлага и извършва без почивен ден дори когато жаркото юлско слънце безмилостно грее над София, която се опитва да докопа глътка свеж въздух в панелния затвор. 


Ремонт на печки,Ремонт на фурни,Ремонт на плотове, Ремонт на аспиратори,Ремонт на микровълнови, Ремонт на телевизори, Ремонт на прахосмукачки, Ремонт на ютии,Ремонт на пароструйки,Ремонт на кафемашини,Ремонт на апарати за кръвно налягане, битова техника
Ремонт на перални и друга битова техника в София


Ремонт на перални в ден по Ваш избор през цялата седмица, като необходимият сервиз по повредената пералня се осъществява в домовете, за да спестите излишни нерви покрай транспорт до квартална работилница. 


Ремонт на електронен блок на пералня - публикувам две снимки, които са изцяло нови.


Ремонт на перални,перални, ремонт, Ремонт на перални по домовете
Ремонт на платка на пералня Zanussi

За по-добра видимост кликнете върху снимките. 


Съвсем пресен ремонт на платка на пералня Zanussi, който извърших преди броени дни и включваше замяна на дефектирали елементи с нови, след като направих диагностика и повредата беше установена. 


диагностика, повреда,ремонт на пералня Zanussi, ремонт на електронен блок, платка, електронен блок,   Ремонт на перални в София,  сервизна услуга,  инж. Станев,  без почивен ден, София,
Ремонт на електронен блок на пералня Zanussi


След ремонта на електронния блок (платката) пералнята работеше съвсем добре. 

Ремонт на перални от понеделник до неделя и през юли може да поръчате в удобен ден на тел. 0898 371028.
Ремонтирам и друга неизправна битова техника и електроника - печки, фурни, плотове, аспиратори, микровълнови, телевизори, прахосмукачки, ютии, пароструйки, кафемашини, апарати за кръвно налягане и други. 


Ще се радвам да Ви видя и тук

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар