Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 9 юни 2016 г.

Ремонт на задвижващ електромотор на пералня (снимка)


Ремонт на перални, които имат различни повреди, водещи до невъзможност на пералнята да работи нормално в някаква степен или изобщо. 


 техник за перални, майстор за перални, повреди, пералнята не работи,   Майстор, пералнята не върти,   пералнята не се отваря,
Ремонт на перални

Телефонът често звъни и ме търсят с подобни оплаквания за перални, които са дефектирали:

"Майсторе, помагай, пералнята не върти!" 
"Майсторе, пералнята не се отваря!"

Работата ми в последните години е свързана точно с ремонт на неработещи перални, печки и други електроуреди, като извършвам ремонтите в дома на собствениците на повредена техника. Професионалните сервизни услуги, свързани с коректно диагностициране на повредата и квалифициран ремонт, са достъпни през цялата седмица, включително събота и неделя, по предварителна заявка. 

Публикувам снимка от ремонт на пералня. Фотосът е авторски и по тази причина притежава уникалност, защото не съм го публикувал в друг блог до момента. 

Ремонт на задвижващ електромотор на пералня. Този мотор върти барабана на пералнята. 

мотор, върти барабана на пералнята, перални,барабан, Майстор, пералнята не върти,   пералнята не се отваря, четки на пералня, смяна на четки на пералня
Ремонт на задвижващ електромотор на пералня


Ремонт на перални от инж. Станев - точен, акуратен, квалифициран и опитен сервизен техник.

Когато името работи за теб!









Няма коментари:

Публикуване на коментар