Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 10 ноември 2015 г.

Ремонт на перални или защо да не препълваме пералнята, за да не повредим електроуреда

Есен в София - приятни топли дни, които напомнят с температурите повече за април-май, отколкото за ноември, но това са сред приятните изненади на сезона. Любувам се на златисто-червените корони на дърветата, които придават по-различен от ежедневнияоблик на столицата и зареждат с настроение и енергия, ако не сте безразлични към красотите на природата дори в урбанистична обстановка.

Ремонт на перални, сервиз за битова техника, пералнята тече, София, есен,


Изпълнявам своите ремонтни задачи на майстор, който поправя качествено битова техника по домовете без почивен ден. Засипан съм от поръчки за ремонт на повредени електроуреди и така минават дните, слял в едно делници и празници.


Ремонт на перални, ремонт на перални в Борово,счупен люк на пералня, повредена панта на люк  на пералня


Днес ще разкажа за случай от неотдавнашната ми практика, свързан с ремонт на пералня.

Ремонт на перални, Ремонт на перални в Манастирски ливади, Бъкстон, Красно село, Борово, сервиз, майстор,


По телефона ме потърси собственик на пералня с думите, че нещо станало изведнъж с електроуреда. Пералнята започнала да тресе, а после изключила сама. Посетих хората на място, за да диагностицирам повредата и да вземем решение как да процедираме с ремонта, ако си струваше да бъде извършен. Клиентът разказа в детайли, че поставили доста голямо количество дрехи за пране, като в началото помислили, че просто я претоварили, защото започнала да вибрира много силно и да тресе. Пералнята беше Whirlpool с горно зареждане, т.е. отварят се страничните капаци. Отворих страничния капак и забелязах следното – едната противотежест бе паднала долу в основата на пералнята и стоеше подпряна на електромотора. С много зор, напъни и усилия успях да я измъкна покрай барабана. Оказа се, че се е скъсала заедно с държачите й към корпуса.


Ремонт на перални, Ремонт на перални в събота и неделя, барабан на пералня, противотежест, пералня Whirlpool,


В случая, за съжаление на собствениците на повредената пералня, се налагаше смяна на корпуса с нов, чието намиране обаче се оказа мисия невъзможна.


Ремонт на перални по домовете, майстор за перални, запушен филтър, помпа, блокирал люк на пералня, пералнята не тръгва,


Кратка препоръка от майстора на ремонтите на битова техника по домовете – не препълвайте пералнята до краен предел, ако желаете да я използвате по-дълго време.


програматор на пералня, ремонт на печки, ремонт на перални, сервиз за битова техника, София, амортисьор на пералняСервиз за битова техника и електроника в София.


Инж. Станев извършва качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и отстранява други повреди)  като прилага адекватни компетентни решения за всеки конкретен случай. 

ремонт на печки, ремонт на микровълнови, ремонт на теевизори, Ремонт на перални, Борово, Гоце Делчев, Бъкстон, Витоша, Бояна, Манастирски ливади, Мотописта, Бели брези, Стрелбиье, Хиподрума, сервиз, техник, майстор, събота, неделя,Отстранява майсторски повреди при съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.


ремонт на перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Иван Вазов, Бели брези, СтрелбищеПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе! :)Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.


ремонт на перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Иван Вазов, Бели брези, Стрелбище


По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.Вижте моето клипче:

Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина 
Сервиз за битова техника: Ремонт на вентилаторни печки (духалки)


ремонт на ютии, ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на прахосмукачки, ремонт на микровълнови, пералнята тече, майстор, сервиз, техник,Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


  сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

Лице за контакт: инж. Станев

  сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,

Няма коментари:

Публикуване на коментар