Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 29 октомври 2015 г.

Ремонти на перални в София в последните октомврийски дни - професионален сервиз за битова техника и в събота и неделя


Приятно тихи октомврийски дни, броени дни преди настъпването на предпоследния годишен месец. Държавата се тресе от конфликти, обяснявани правилно или не с балотажните страсти. Над София грее приятно есенно слънце, а моят сервизен график се пука по шевовете от поръчки за ремонти на перални машини, печки и друга черна и бяла техника. 

есен, ремонт на перални в София, ремонт на перални в събота и неделя,


Ремонти на перални в София – инж. Станев приема заявки за сервиз на повредена битова техника (перални, печки, телевизори, аспиратори, микровълнови и други електроуреди за дома или персонална грижа) включитено в събота и неделя.

Ремонти на перални, Ремонти на перални по домовете, сервиз за перални, поправки на перални в Борово, Манастоирски ливади, Бели брези, Бъкстон, Красно село, Бояна, Витоша, Бокар,


Ремонт на перални по домовете от инж. Станев

Смяна на маншон (гумено уплътнение) на пералня

Ремонти на перални, Ремонти на перални по домовете, сервиз за перални, поправки на перални


Маншонът се изважда сравнително лесно, но при някои модели поставянето си е цяло изкуство с необходимите за целта умения - практически опит, сръчност и търпение. 

Ремонт на перални по домовете - изгоряла блокировка

На снимката - блокировка за пералня Силтал

Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални в София, Ремонт на перални


Професионални ремонти на перални машини по домовете, а част от отстраняваните повреди са сред изброените в следния списък:

– блокирал люк на перална машина; 
– изгоряла блокировка на люка; 
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки, смяна с нови при нужда;
– смяна на маншон или ремък;
– запушени филтри/помпи/маркучи; 
– течове; 
– проблеми с центрофуга;
– програматори; 
– поправка на повредени платки.


Ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, сервиз за перални,


Ако повредата на Вашата пералня не е сред изброените, свържете се със сервизния майстор за повече информация. 


Ремонт на перални по домовете

Скъсан ремък на пералня

Ремонт на перални по домовете,пералнята тече, сервиз за печки, сервиз за телевизори, сервиз за битова техника, майстор, сервиз за перални, ремонт на перални


Сервизните услуги на гореизброените електроуреди се извършват по домовете на база предварително ангажиран ден и час за ремонт.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

пералнята тече, сервиз за печки, сервиз за телевизори, сервиз за битова техника, майстор, сервиз за перални, ремонт на перални


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За допълнителна информация и още ремонти на битови електроуреди, моля, заповядайте и в другите ми блогове или тук.

По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.

Сервиз за битова техника в Борово, сервиз за битова техника, ремонт на печки, амортисьор за пералня, програматор на пералня


Посетете страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете осведомени за последните промени и новини около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на графика за деня или седмицата.

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!


Ремонт на перални - изгоряла помпа

Ремонти на перални, Ремонти на перални по домовете, сервиз за перални, поправки на перални, Ремонти на перални, телевизори, печки, микровълнови, аспиратори в Борово и Манастирски ливади


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Ако разполагате с няколко свободни минути, може да видите едно от моите клипчета, които направих специално за Вас:

Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина:




Пожелавам приятни и най-вече спокойни есенни дни!


есен, София, майстор, ремонт, тиква, пералня,
Есен в златно - сезонът на тиквите


Сервиз за битова техника в София

Ремонт на вентилаторна печка

Сервиз за битова техника в София, Сервиз за битова техника,



Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028








Няма коментари:

Публикуване на коментар