Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 18 юни 2021 г.

Ремонт на пералня с разхлабена клема

Преди време ме потърсиха за ремонт на пералня, която не включвала. На място започнах с диагностични тестове, за да се установи повредата и по-точно причината. 

Ремонт на пералня с разхлабена клема, Пералнята не включва, Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Гумено уплътнение на пералня,
Пералнята не включва

👉Ремонт на платка на пералня в дъждовна София

Като начало отворих горния капак на пералнята. Замерих напрежението - беше нормално и влизаше в уреда. Продължих измерването  с главния прекъсвач, чиято функция е да включва пералнята. Установих, че повредата е скрита точно там, защото  едната линия не функционираше и не подаваше напрежение на пералнята. В резултат се оказа, че едната клема се е поразхлабила и не даваше добър контакт. 

👉Ремонт на микровълнови фурни

Ремонтът на уреда за пране започна с отрязването  на клемата, свързването на нова клема към кабела, което е известно още като кербоване.  

Включването на пералнята беше успешно и ремонтът приключи с чаша кафе, поднесено от домакините, докато изчаквахме да свърши пробната програма.

Ремонт на пералня с разхлабена клема, Пералнята не включва, Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Гумено уплътнение на пералня,
Ремонт на пералня 

👉Ремонт на аспиратори в София

👉Ремонт на перални и аспиратори в сряда

Ремонтът на пералнята с разхлабена клема приключи, а мен ме очакваше друг уред за пране, на който трябваше да се смени гуменото уплътнение (маншона), но за този ремонт ще стане дума друг път. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар