Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 12 юни 2021 г.

Ремонт на пералня Indesit

Идва ред да споделя снимка от ремонт на пералня, която ремонтирах преди месец-два. Марката на пералнята беше Indesit, а повредата се дължеше на счупването на ключалката на люка, която се беше счупила при неправилна експлоатация.

Ремонт на пералня Indesit, Ремонт на перални, Ключалка на пералня, Мсйстор за перални,
Ремонт на пералня Indesit със счупена ключалка

👉Ремонт на пералня Samsung

👉Ремонт на перални в София

👉Ремонт на електроуреди за бита (видео)

Семейството, което ползваше уреда за пране, се разровили за читав майстор из интернет, който да поправи ключалката, защото повредата не оправдавала покупката на нова пералня. С мен се свързаха, след като попаднали на доста снимки на ключалки, които съм ремотирал по различно време и били впечатлени от голямото разнообразие. 

Ремонтът на пералнята приключи успешно, а ключалката беше своевременно монтирана на нейната първоначална позиция. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар