Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

събота, 16 ноември 2019 г.

Ремонт на перални в събота и неделя (видео)

Ремонт на перални в събота и неделя - не пропускайте новото видео. Още много снимки, статии и материали, свързани със сервиз на перални и други битови електроуреди са налични във Фейсбук страницата на инж. Станев, която ще се радвам да харесате. 

Ремонт на перални в събота и неделя, Ремонт на перални, Техник за перални, Счупена ключалка на пералня, Ремонт на перални по домовете,
Ремонт на перални в почивните дни

Снимката е от ремонт на пералня със счупена ключалка, за каквито повреди се търсят най-често техници през почивните дни. 




Пералните не се повреждат по график или само в делнични дни. Неприятно е, когато се повреди, а още по-досадно е, ако се случи през уикенда. За Ваше улеснение и удобство инж. Станев приема заявки за ремонт в събота и неделя. 

Ремонт на перални в събота и неделя, Ремонт на перални, Техник за перални, Счупена ключалка на пералня, Ремонт на перални по домовете,
Смяна на дренажен маркуч на пералня

Ремонт на перални по домовете в събота и неделя. 




Професионализъм без почивен ден. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар