Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 5 март 2019 г.

Ремонт на счупена гривна на люк на пералня


Тъкмо се прибирах, след като бях приключил няколко ремонта на перални и една фурна, когато с мен се свърза човек, който живееше в квартал, твърде отдалечен от Борово. Обясни, че нещо по гривната се счупило и пералнята не можела да се използва. По принцип рядко приемам адреси, които са далече от моя район, защото отнемат много време, а графикът ми е запълнен с много ангажименти. 

Той помоли да свали и донесе за ремонт счупената част от пералнята и ако е възможно да бъде поправена. Разбрахме се кога да стане това. Повредата беше доста сериозна, но с подобни дефекти съм се справял и друг път. Виждате няколко снимки, които за момента съм обработил. 


Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Счупена гривна на люк на пералня,
Счупена гривна на люк на пералня

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Счупена гривна на люк на пералня,
Ремонт на счупена гривна на пералня

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Счупена гривна на люк на пералня,
Ремонт на пералня

Ремонт на перални в София в неделния ден - платка, блокировка и люк


Ремонт на перални в Стрелбище и Манастирски ливади в събота


Ремонт на пералня със счупена гривна за люк


Приспособих елементи, с които да бъде закрепено и ремонтирано счупеното. За късмет на собственика на пералнята ремонтът се получи и след няколко часа уредът за пране беше готов за вземане от негова страна. Човекът беше много доволен и благодарен и на следващата сутрин и се обади, за да ме информира, че поставил обратно поправената гривна и пералнята вече била годна за употреба от семейството. 

Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Счупена гривна на люк на пералня,
Ремонт на перални в София

Ремонт на перални, печки и друга неработеща битова техника през новата седмица


Майстор за ремонт на битова техника в неделя


Ремонт на перални в София - за контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар