Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

петък, 14 декември 2018 г.

Ремонт на перални в края на годината

Ремонт на перални в края на годината


Мразовитият декември напомня, че до края на годината има около две седмици. Празнично украсени витрини и светлинки от отсрещния блок допълват усещането за предстоящи семейни празници. Моята ангажираност е огромна, а поръчки за ремонт на перални и друга техника за дома валят като бял сняг над опустели улици. 

Ремонт на перални, Ремонт на ключалки, Счупена ключалка на пералня, Смяна на блокировка, Смяна на помпа, Смяна на четки, Ремонт на платки,  Претоварване на пералня, Предмети в помпата на пералня,
Ремонт на перални в София

Ремонтирам ключалки, сменям помпи, четки и блокировки, поправям платки, без да мога да поема дъх от работа, а имам и домашни задължения. 

Ремонт на пералня Whirlpool, повредена от претоварване


Ремонт на счупени ключалки на перални и съвет от майстор



Вижте снимка от ключалка на пералня, която беше счупена и трябваше да бъде спасен уредът по някакъв начин. Успях и този път да се справя със създаденото неудобство. 

Ремонт на перални, Ремонт на ключалки, Счупена ключалка на пералня, Смяна на блокировка, Смяна на помпа, Смяна на четки, Ремонт на платки,  Претоварване на пералня, Предмети в помпата на пералня,
Счупена ключалка на пералня Hotpoint

Ако пералнята вкъщи създава проблеми или не работи, можете да се свържете с инж. Станев дори през уикендите. Искам да напомня, макар да съм давал често съвети в тази насока, да не претоварвате излишно пералните, за да можете да ги използвате по-дълго време. 

Ремонт на битова техника в предпразнична София


Ремонт на електроуреди в София (видео)


Внимавайте също за джобни изненади - вчера разсеяна домакиня не проверила дрешките на децата и в резултат - част от коледна играчка вместо на елхата се беше озовала в помпата на пералнята, а майсторът - в дома им.

Ремонт на електроуреди в София


Вижте и кратко видео по темата, направено с мисъл за Вас:



  

Няма коментари:

Публикуване на коментар