Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

вторник, 23 октомври 2018 г.

Ремонт на пералня Neo с повредена ключалка

Вижте снимка от ремонт на пералня, която поправих преди няколко месеца. Пералнята беше марка Neo, а хората се свързаха с мен по спешност, защото щяха да заминават на почивка и искаха да приготвят багажа същия ден, а имаше повредена ключалка. 

Ремонт на пералня  Neo с повредена ключалка, Ремонт на пералня, Ремонт на пералня  Neo, Ремонт на перални, Ремонт на битова техника, Техник за перални, Ремонт на перални в София,
Ремонт на пералня Neo

Ремонт на пералня Indesit със счупена гривна на люка


Ремонт на пералня Hotpoint Ariston със счупена ключалка на люка


Ключалката на уреда беше счупена. Успях за много кратко време да се справя с ремонта й и за голяма радост на собствениците след монтажа на поправения елемент пералнята беше затворена и тръгна да изпълнява зададената команда. 

Ремонт на пералня  Neo с повредена ключалка, Ремонт на пералня, Ремонт на пералня  Neo, Ремонт на перални, Ремонт на битова техника, Техник за перални, Ремонт на перални в София,
Ремонт на ключалка на пералня

Повредена платка и ключалка за люк на пералня за ремонт


За съжаление няма да разказвам повече подробности, защото през тези есенни дни имам наистина много работа и от ремонти на битова техника не остава достатъчно време за това. 

Ремонт на електроуреди за бита и лична грижа в златните есенни дни


Професионален ремонт на перални, печки, аспиратори, телевизори и друга техника за бита по домовете без почивен ден


При необходимост от опитен техник в София, който да ремонтира пералнята, телефонът за връзка с инж. Станев остава 0898 371028. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар