Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

понеделник, 10 септември 2018 г.

Ремонт на перални Zanussi в София (видео)


Ремонт на перални Zanussi в София - професионални сервизни услуги по домовете. Ремонтирам перални не само от цитираната марка, а повредите варират от счупени ключалки, повредени платки, неизправни помпи и блокировки, смяна на маншон, ремък и маркуч, както и много други неизправности при уредите за пране, които налагат посещение от опитен техник. 

Повредена платка и ключалка за люк на пералня за ремонт


Ремонт на перални Zanussi, Ремонт на перални Zanussi в София, Ремонт на перални, Ремонт на перални в София, Ремонт на платка, Счупена ключалка на пералня, Техник за перални, Сервиз,
Ремонт на перални Zanussi 


Ремонт на платка за управление на пералня Zanussi в Манастирски ливади


Вижте видеото, което показва снимки от различни ремонти на перални с тази марка, които съм поправял в последните месеци. 

Ремонт на пералня Zanussi със счупена ключалка



                              

Ремонт на перални в София - квалифициран сервиз в дома (видео)


Заявки за ремонт на бяла техника можете да подадете от понеделник до неделя. Инж. Станев работи в почивните дни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар