Ремонт на перални - професионални сервизни услуги по домовете

Пералните са сред най-важните уреди, които се използват във всяко домакинство. Когато тя не работи нормално или изобщо спре да изпълнява командите, в повечето случаи се търсят сервизни услуги от опитен техник, за да бъде отстранен проблемът.

С успешната си практика, която надхвърля няколко десетилетия, инж. Станев се е доказал като добър майстор, способен да се справи с ремонта на перални и друга битова техника.

Настоящият блог има за цел да представи и популяризира неговата професионална работа пред по-широка аудитория и да улесни търсенията за техник, който да ремонтира пералнята в дома и в никакъв случай не представлява учебно помагало за начинаещи майстори :).

четвъртък, 2 август 2018 г.

Ремонт на пералня, която имаше четки с износен графит за смяна

Ремонтирах пералня, която имаше четки за смяна. Подмяната на четките с нови се налагаше, защото графитът беше износен и възпрепятстваше нормалния режим на работа на електроуреда. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Графитни четки, Четки, Четки с износен графит, Майстор, Пералнята не върти, Сервиз перални,
Четка с износен графит


Ремонт на пералня с повредена помпа през дъждовния юли


Ремонт на неработеща пералня с износен графит на четките


Ремонтът на пералнята включваше закупуване на нови четки, които трябваше да паснат като ръкавица на съответния модел пералня и след това идваше ред на поставянето им на точната за целта позиция. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Графитни четки, Четки, Четки с износен графит, Майстор, Пералнята не върти, Сервиз перални,
Ремонт на перални

Вижте как изглеждат нови четки и сравнете с графита от по-горната снимка. 

Ремонт на пералня, Ремонт на перални, Графитни четки, Четки, Четки с износен графит, Нова графитна четка, Майстор, Пералнята не върти, Сервиз перални,
Нови графитни четки

Ремонт на перални в София и през август (видео)


Ремонт на електроуреди през уикенда (видео)


Подобен ремонт не е от особено трудните, но има тънкости, с които всеки печен майстор трябва да е запознат. 

Инж. Станев приема сервизни заявки в събота и неделя включително. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар